Lüleburgaz'ın sultanları il şampiyonu oldu

Kırklareli'ye bağlı Lüleburgaz Ticaret Lisesi’nin voleybolcu kızları, il şampiyonu olarak grup maçlarına katılmaya hak kazandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Aralık 2013 10:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Lüleburgaz'ın sultanları il şampiyonu oldu

Kırklareli'ye bağlı Lüleburgaz Ticaret Lisesi'nin voleybolcu kızları, il şampiyonu olarak grup maçlarına katılmaya hak kazandı.

Beden eğitimi öğretmeni Kaan Okan'ın öğrencileri Eda Cihan, Nagihan Tuğçe Kara, Sinem Birgül, Eda Nur Bayrak, Billur Oral, Kamile Aktaş, Cansel Tezcan, Eda Arda, Aynur Kurt, Damla Başaran, Damla Nur Kocaman, Seçil Tınmaz ve Ezgi Demirbaş oyuncularından kurulu olan Ticaret Meslek Lisesi Kız Voleybol Takımı final maçında Kırklareli Atatürk Lisesi ile karşı karşıya geldi.

Lüleburgaz Ticaret Meslek Lisesinin sultanları ilk 2 seti kaybederek 2-0 yenik duruma düştü. Üçüncü sette toparlanan Ticaret Meslek Lisesi'nin kızları üç seti de arka arkaya kazanarak rakibini 3-2 mağlup etti ve il şampiyonu oldu.

Ticaret Meslek Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Kaan Okan "Kız voleybol takımımız 3 yıldan beri arka arkaya final oynadı. 3 final maçının ikisini kazanarak grup maçlarına katıldık. Arka arkaya final oynayarak 2 kez şampiyon olan kız voleybol takımımız ile gurur duyuyorum. Şimdiki hedefimiz grup maçları. Grup maçlarının hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Şimdiki hedefimiz Sakarya'da oynanacak olan grup maçlarında finale kalmaktır. Bunu da başaracağımıza inanıyorum" dedi.

Beden eğitimi öğretmeni Kaan Okan, grup maçlarının 4-7 Ocak 2014 tarihleri arasında Sakarya'da yapılacağını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber